Suurlaattojen asennus

Suurlaattojen asennukset 8 vuoden kokemuksella

Meillä on laaja kokemus ja ammattitaito suurlaattojen käsittelyssä. Olemme suorittaneet onnistuneita suurlaatta-asennuksia niin keittiössä, kylpyhuoneissa, olohuoneissa kuin suuremmissakin tiloissa. Jos sinulla on suurlaattaprojekti ja kaipaat kokenutta kumppania, älä epäröi ottaa yhteyttä - olemme valmiina auttamaan!


Näin remonttisi etenee

1. kartoituskäynti

Kartoituskäynnillä kartoitamme kanssasi remontin yksityiskohdat. Määrittelemme yhdessä kestävät ja tiloihisi soveltuvat katemateriaalit, jotta remontti on loppuun asti mietitty.

2. Tarjous

Annamme tarjouksen remontistasi, johon kirjaamme yhdessä sovitut asiat urakasta. Remontin hinta on tärkeä asia, mutta vielä tärkeämpää on valita oikeat ratkaisut, jotka toteutetaan ammattitaitoisesti alusta loppuun.

3. Toteutus

Toteutamme remontin ammattitaitoisesti aikataulussa pysyen.

4. siivous

Ammattitaitoisen jäljen lisäksi pidämme tärkeänä, että työmaamme jätetään siistiin kuntoon eli huolehdimme kaikki aiheuttamamme jätteet pois.

Suurlaattojen asennukset Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Hämeenlinnassa, Tampereella ja monessa muussa kaupungissa.

Etsitkö luotettavaa kumppania suurlaatan asennustöihin? Etsintäsi on päättynyt! Me olemme täällä tarjotaksemme sinulle ammattitaitoiset ja tyylikkäät ratkaisut kohteeseesi.

Miksi luottaa meihin suurlaatan asennuksessa? Syitä on useita. Ensinnäkin, meillä on vuosien kokemus suurlaattojen asentamisesta, joten voit luottaa siihen, että työmme tehdään laadukkaasti ja kestävästi. Käytämme ainoastaan parhaita materiaaleja.

Toiseksi, tyylikkyys on meille tärkeää. Suurlaatat ovat erinomainen valinta, kun halutaan luoda moderni ja elegantti ilme kotiin tai yritystilaan. Ne tarjoavat suuren pinnan, joka luo vaikutelman tilan suuremmasta koosta ja avaruudesta. Valittavanasi on lukemattomia värejä ja kuoseja, joten voit räätälöidä suurlaattasi juuri omien mieltymystesi mukaan.

Kun valitset meidät suurlaattojen asennustöihin, saat siis luotettavan kumppanin, joka ymmärtää tyylikkyyden merkityksen. Suurlaatat ovat niin käytännöllisiä kuin kauniitkin, ja me huolehdimme siitä, että ne asennetaan huolellisesti ja ammattimaisesti. Tule kanssamme luomaan upea ja kestävä ilme tilaasi suurlaattojen avulla – olemme täällä toteuttaaksemme visiosi.

Suurlaatta hinta?

Suurlaattojen hinta vaihtelee useista tekijöistä riippuen. Näihin tekijöihin kuuluvat laattojen koko, materiaali, valmistaja ja tyyli. Keskimäärin suurlaattojen neliöhinta voi vaihdella noin 20 eurosta 100 euroon tai jopa enemmän. On tärkeää ottaa huomioon, että suuret laatat vaativat huomattavasti tarkkuutta ja ammattitaitoa asennuksessa, mikä voi vaikuttaa kokonaiskustannuksiin. Lisäksi asennuskustannukset on otettava huomioon suurlaatat tilatessa.

Suurlaatta asennus?

Miten suurlaatta asennetaan?

Suurlaattojen asentaminen on vaativaa työtä ja vaatii ammattitaitoa. Yleisiä vaiheita suurlaattojen asennuksessa ovat:

  1. Valmistelu: Alusta on oltava tasainen, puhdas ja kuiva. Tarvittaessa tehdään alustan tasoitus.
  2. Laattojen leikkaus: Suurlaatat saattavat vaatia leikkaamista oikean koon ja muodon saavuttamiseksi. Tämä vaatii erityistyökaluja.
  3. Liimaus: Laatat liimataan alustaan laattaliimalla. Liiman tyyppi riippuu laattojen materiaalista ja alustasta.
  4. Asennus: Laatat asetetaan liiman päälle tarkasti oikeaan paikkaan. Laattojen väliin jäävät saumat ovat tärkeitä ja vaativat tarkkuutta.
  5. Saumaus: Kun laatat ovat asennettu, saumat täytetään saumalaastilla. Laatat pyyhitään puhtaiksi ja saumoista tulee tasaiset.
  6. Kuivuminen: Laattojen ja saumalaastin annetaan kuivua riittävän kauan ennen kuin tila on käyttövalmis.

 

 

Remontti suunnitteilla?

Voit pyytää meidät ilmaiselle kartoituskäynnille soittamalla tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.