Huoneistoremontit

Satojen huoneistoremonttien kokemuksella

Kokonaisvaltainen huoneistoremontti joko uuden asunnon ostamisen yhteydessä tai vanhaa asuntoa päivittäessä on asia, johon me Rakvililla voimme sanoa erikoistuneemme. Huoneistoremontti sujuu kanssamme ilman ylimääräistä hässäkkää ja stressiä. Sinun ei tarvitse pitää huolta monen eri urakoitsijan kontaktoinnista, sillä pystymme toimittamaan kaikki sisärakennustyöt, lvi- ja sähkötyöt oman tiimimme voimin.

Kaikki työt saman katon alta

Lattian asennus

Laatoitus

Suurlaatta asennukset

Pohjatyöt

LVI, sähköurakointi


Näin remonttisi etenee

1. kartoituskäynti

Kartoituskäynnillä kartoitamme kanssasi remontin yksityiskohdat. Määrittelemme yhdessä kestävät ja tiloihisi soveltuvat katemateriaalit, jotta remontti on loppuun asti mietitty.

2. Tarjous

Annamme tarjouksen remontistasi, johon kirjaamme yhdessä sovitut asiat urakasta. Remontin hinta on tärkeä asia, mutta vielä tärkeämpää on valita oikeat ratkaisut, jotka toteutetaan ammattitaitoisesti alusta loppuun.

3. Toteutus

Toteutamme remontin ammattitaitoisesti aikataulussa pysyen.

4. siivous

Ammattitaitoisen jäljen lisäksi pidämme tärkeänä, että työmaamme jätetään siistiin kuntoon eli huolehdimme kaikki aiheuttamamme jätteet pois.

Huoneistoremontit Hämeenlinnassa, Espoossa, Vantaalla, Helsingissä, Tampereella ja monessa muussa kaupungissa.

Etsitkö luotettavaa kumppania huoneistoremontin toteutukseen? Etsintäsi on päättynyt! Me olemme täällä tarjotaksemme sinulle ammattitaitoiset ja tyylikkäät ratkaisut kohteeseesi.

Miksi luottaa meihin huoneistoremontissa? Syitä on useita. Ensinnäkin, meillä on vuosien kokemus monien eri remonttien toteutuksesta, joten voit luottaa siihen, että työmme tehdään laadukkaasti ja kestävästi. Käytämme ainoastaan parhaita materiaaleja.

Toiseksi, tyylikkyys on meille tärkeää. Kun valitset meidät tuomme taitomme myös satojen kohteiden kokemuksella siihen mikä voisi näyttää tilassanne parhaalta ratkaisulta.

Kun valitset meidät remontoijaksi, saat siis luotettavan kumppanin, joka ymmärtää tyylikkyyden merkityksen.

Remontti suunnitteilla?

Voit pyytää meidät ilmaiselle kartoituskäynnille soittamalla tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.