Pumpputasoitukset

Pumpputasoitukset 5mm:stä 50mm:iin

Me olemme luotettava kumppani, kun tarvitset pumpputasoituksia ja käsin levitettäviä tasoituksia Uudenmaan ja Kanta-Hämeen alueilla. Tarjoamme kattavan palvelun, joka takaa laadukkaat tulokset jokaisessa projektissa. Kauttamme saat pumpputasoitukset, jotka suoritetaan ammattitaidolla ja huippulaatuisilla tuotteilla. Kokenut tiimimme varmistaa, että tasoitusprosessi sujuu suunnitellusti ja saumattomasti. Olipa kyseessä teollisuus-, kaupallinen tai asuinkiinteistö, pystymme räätälöimään ratkaisun tarpeidesi mukaan.


Näin remonttisi etenee

1. kartoituskäynti

Kartoituskäynnillä kartoitamme kanssasi remontin yksityiskohdat. Määrittelemme yhdessä kestävät ja tiloihisi soveltuvat katemateriaalit, jotta remontti on loppuun asti mietitty.

2. Tarjous

Annamme tarjouksen remontistasi, johon kirjaamme yhdessä sovitut asiat urakasta. Remontin hinta on tärkeä asia, mutta vielä tärkeämpää on valita oikeat ratkaisut, jotka toteutetaan ammattitaitoisesti alusta loppuun.

3. Toteutus

Toteutamme remontin ammattitaitoisesti aikataulussa pysyen.

4. siivous

Ammattitaitoisen jäljen lisäksi pidämme tärkeänä, että työmaamme jätetään siistiin kuntoon eli huolehdimme kaikki aiheuttamamme jätteet pois.

Remontti suunnitteilla?

Voit pyytää meidät ilmaiselle kartoituskäynnille soittamalla tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.