Mattojen asennukset

Mattotyöt kymmenien vuosien kokemuksella

Monikäyttöisyytensä vuoksi mattopinnat tarjoavat useita vaihtoehtoja erilaisiin tiloihin. Urakoimme isot ja pienet mattotyöt niin rakennusliikkeille kuin yrityksillekin. Muovimatto on kestävä ja helppohoitoinen valinta. Muovimatto on ajan saatossa jäänyt vähemmälle huomiolle, mutta on silti usein erinomainen valinta. Se onkin nykypäivänä suosittu valinta tilaan kuin tilaan ja siitä saa jopa niin “aidonnäköistä”, että eroa aitoon kivi- tai puulattiaan on vaikea nähdä. Muovimatto on varma valinta esimerkiksi toimistoissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Kitkamuovimatto soveltuu hyvin kosteisiin tiloihin. Se on turvallinen, helppohoitoinen ja kestävä – kestää jopa viisikymmentä vuotta oikein hoidettuna!

Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla tai edustamallasi taholla on projekti, johon haluat ammattitaitoisen kumppanin.

Miksi muovimatto?

Kestävä, oikein hoidettuna jopa 50v käyttöikä

Helppohoitoinen

Akustiikka

Sopii hyvin julkisiin tiloihin

Meiltä kaikki muovimattoihin

Laaja valikoima

Muovimattojen asennukset

Kokolattiamatot

Pohjatyöt


Näin remonttisi etenee

1. kartoituskäynti

Kartoituskäynnillä kartoitamme kanssasi remontin yksityiskohdat. Määrittelemme yhdessä kestävät ja tiloihisi soveltuvat katemateriaalit, jotta remontti on loppuun asti mietitty.

2. Tarjous

Annamme tarjouksen remontistasi, johon kirjaamme yhdessä sovitut asiat urakasta. Remontin hinta on tärkeä asia, mutta vielä tärkeämpää on valita oikeat ratkaisut, jotka toteutetaan ammattitaitoisesti alusta loppuun.

3. Toteutus

Toteutamme remontin ammattitaitoisesti aikataulussa pysyen.

4. siivous

Ammattitaitoisen jäljen lisäksi pidämme tärkeänä, että työmaamme jätetään siistiin kuntoon eli huolehdimme kaikki aiheuttamamme jätteet pois.

Remontti suunnitteilla?

Voit pyytää meidät ilmaiselle kartoituskäynnille soittamalla tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.