Kylpyhuoneremontit

Yli 10 vuoden kokemuksella!

Laatoitustyöt suurlaatoista kylpyhuone ja tasolaatoituksiin!

Käyttämällä hyödyksesi ensiluokkaisia materiaaleja ja ammattimaista tekijää, nostat kylpyhuoneesi aivan uudelle tasolle. Me Rakvililla autamme sinua tässä osaavin käsin ja erittäin mielellämme – omistautumalla ja sitoutumalla parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen!

Satojen kylpyhuoneiden kokemuksella

Kun harkinnassasi on kylpyhuoneremontit, ota meihin yhteyttä. Kylpyhuone on valtavan paljon kaikkea muutakin, kuin vain pelkkä tila. Se on yksi tärkeimmistä huoneista kodissa, joten sen estetiikkaan, toimivuuteen ja viihtyvyyteen kannattaa todellakin panostaa. Hyvä kylpyhuone yhdistää tyylin ja tarkoituksen. Hanki laadukas kylpyhuoneremontti nii varmistat, että kylpyhuone täyttää juuri sinun kaikki odotuksesi, palvelemalla tarkoitustaan ja miellyttämällä myös silmää.

Valkoinen Cosentino laatta, kylpyhuoneremontti, mustat suihkusetit, Unidrain kaivo, Saippuakotelo

Näin remonttisi etenee

1. kartoituskäynti

Kartoituskäynnillä kartoitamme kanssasi remontin yksityiskohdat. Määrittelemme yhdessä kestävät ja tiloihisi soveltuvat katemateriaalit, jotta remontti on loppuun asti mietitty.

2. Tarjous

Annamme tarjouksen remontistasi, johon kirjaamme yhdessä sovitut asiat urakasta. Remontin hinta on tärkeä asia, mutta vielä tärkeämpää on valita oikeat ratkaisut, jotka toteutetaan ammattitaitoisesti alusta loppuun.

3. Toteutus

Toteutamme remontin ammattitaitoisesti aikataulussa pysyen.

4. siivous

Ammattitaitoisen jäljen lisäksi pidämme tärkeänä, että työmaamme jätetään siistiin kuntoon eli huolehdimme kaikki aiheuttamamme jätteet pois.

Kylpyhuoneremontti hinta?

Kylpyhuoneremontin kustannukset vaihtelevat laajuuden, käytettyjen materiaalien ja työn määrän mukaan. Keskimääräinen kylpyhuoneremontin hinta voi olla useista tuhansista satoihin tuhansiin euroihin. Tarkka hinta määräytyy suunnittelun ja arvioinnin perusteella.

  1. Laajuus ja tarvittavat työt: Remontin mittaus ja monimutkaisuus ovat keskeisiä kustannustekijöitä. Pieni pintaremontti, kuten laattojen vaihto, voi olla huomattavasti edullisempi kuin laajempi kylpyhuoneen uudelleensuunnittelu ja putkistojen uusiminen.
  2. Käytetyt materiaalit: Laattojen, kalusteiden ja muiden materiaalien valinta vaikuttaa merkittävästi hintaan. Korkealaatuiset ja kalliit materiaalit nostavat kokonaiskustannuksia.
  3. Mahdolliset yllätykset: Kylpyhuoneen purkaminen voi tuoda esiin odottamattomia ongelmia, kuten piilossa olevia kosteusvaurioita tai putkisto-ongelmia. Nämä voivat vaikuttaa kustannuksiin.
  4. Sijainti ja paikalliset kustannukset: Kylpyhuoneremontin hinta voi vaihdella alueittain, ja paikalliset työvoimakustannukset ja materiaalihinnat voivat vaikuttaa kokonaiskustannuksiin.

 

 

Laatoitustyöt ja asennukset Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Hämeenlinnassa, Tampereella ja monessa muussa kaupungissa.

Etsitkö luotettavaa kumppania laatoitukseen? Etsintäsi on päättynyt! Me olemme täällä tarjotaksemme sinulle ammattitaitoiset ja tyylikkäät ratkaisut kohteeseesi.

Miksi luottaa meihin laatoituksessa? Syitä on useita. Ensinnäkin, meillä on vuosien kokemus monien eri laattatyyppien asentamisesta, joten voit luottaa siihen, että työmme tehdään laadukkaasti ja kestävästi. Käytämme ainoastaan parhaita materiaaleja.

Toiseksi, tyylikkyys on meille tärkeää. Laatoitus eri tiloissa on erinomainen valinta, kun halutaan luoda moderni ja elegantti ilme kotiin tai yritystilaan. Ne tarjoavat pinnan, joka luo vaikutelman tilan suuremmasta koosta ja avaruudesta. Valittavanasi on lukemattomia värejä ja kuoseja, joten voit räätälöidä suurlaattasi juuri omien mieltymystesi mukaan.

Kun valitset meidät suurlaattojen asennustöihin, saat siis luotettavan kumppanin, joka ymmärtää tyylikkyyden merkityksen.

Kylpyhuoneremontti kesto?

Kylpyhuoneremontin kesto riippuu monista tekijöistä, kuten työn laajuudesta, mahdollisista odottamattomista yllätyksistä ja työryhmän tehokkuudesta. Tyypillisesti kylpyhuoneremontti kestää useita viikkoja. On tärkeää olla valmis tilapäisiin hankaluuksiin kylpyhuoneen käytön suhteen, mutta lopputulos tekee sen vaivan arvoiseksi.

Jotta voisit saada tarkempaa tietoa kylpyhuoneremontistasi, suosittelemme ottamaan yhteyttä meihin, jotta voimme arvioida tilanteesi ja antaa sinulle yksilöllisen tarjouksen.

Milloin kylpyhuoneremontti on järkevää tehdä?

Kylpyhuoneremontin ajankohta voi vaihdella yksilöllisten tarpeidesi ja tilanteesi mukaan. Yleisiä syitä remontille voivat olla:

  1. Korjaustarve: Jos kylpyhuoneessa on ilmennyt vakavia kosteus- tai homeongelmia, vuotavia putkia tai muita vaurioita, remontti on kiireellinen.
  2. Esteettiset tarpeet: Kun haluat päivittää kylpyhuoneen ulkonäköä, uusia kalusteita tai muuttaa tyyliä, remontti voi olla perusteltu esteettisistä syistä.
  3. Asunnon arvon kasvattaminen: Kylpyhuoneen laadukas remontti voi nostaa asuntosi arvoa ja tehdä siitä houkuttelevamman mahdollisille ostajille.
  4. Käytännölliset tarpeet: Jos perheesi koko kasvaa tai tarvitset erityistarpeita huomioivan kylpyhuoneen, remontti voi olla välttämätön.
 

Kylpyhuoneremontti Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Hämeenlinnassa, Tampereella ja monessa muussa kaupungissa.

Etsitkö luotettavaa kumppania kylpyhuoneen remontointiin? Etsintäsi on päättynyt! Me olemme täällä tarjotaksemme sinulle ammattitaitoiset ja tyylikkäät ratkaisut kohteeseesi.

 

Laatoitustyöt Hämeenlinnasta ja Hattulasta

Rakvil Group on Hämeenlinnalainen sisäremontteihin erikoistunut yritys. Me autamme sinua sisäremontissasi.

Remontti suunnitteilla?

Voit pyytää meidät ilmaiselle kartoituskäynnille soittamalla tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.