Laatoitustyöt

Teemme laatoitustyöt kaikkiin kotisi huoneisiin satojen kohteiden tuomalla ammattitaidolla. Kun tarvitset apua laatoitustöissä, ota yhteyttä meihin ja autamme sinua mielellämme aina suunittelusta alkaen.

Laadukkaasti laatoittaen

Kun harkitset laatoitustyötä, ota meihin yhteyttä. Kartoitamme aina tarkasti laatoitustarpeesi, teemme tarvittavat pohjatyöt ja suoritamme laatoituksen aina toiveidesi mukaisesti ja tasokkaasti. Puramme kaikki työn vaiheet selkeästi auki ja pidämme asiakkaan kartalla työn etenemisestä. Meiltä löytyy kaikki tarvittavat VTT:n sertifikaatit märkätilojen vedeneristyksestä ja siveltävistä vedeneristeistä, joten työn jälkeen voit aina luottaa. Yhdistämme tyylin ja tarkoituksenmukaisuuden niin itse työssä kuin työn lopputuloksessa ja hintamme heijastelee työmme laatua kohtuudella ja ennustettavuudella. Toteutamme kaikenlaisten pintojen ja tilojen laatoitustyöt ammattitaidolla. Olemme vuosien varrella toteuttaneet mm. lattia-, seinä-, kylpyhuone- ja takkalaatoituksia mitä erilaisimmissa kohteissa.

Valkoinen Cosentino laatta, kylpyhuoneremontti, mustat suihkusetit, Unidrain kaivo, Saippuakotelo

Näin remonttisi etenee

1. kartoituskäynti

Kartoituskäynnillä kartoitamme kanssasi remontin yksityiskohdat. Määrittelemme yhdessä kestävät ja tiloihisi soveltuvat katemateriaalit, jotta remontti on loppuun asti mietitty.

2. Tarjous

Annamme tarjouksen remontistasi, johon kirjaamme yhdessä sovitut asiat urakasta. Remontin hinta on tärkeä asia, mutta vielä tärkeämpää on valita oikeat ratkaisut, jotka toteutetaan ammattitaitoisesti alusta loppuun.

3. Toteutus

Toteutamme remontin ammattitaitoisesti aikataulussa pysyen.

4. siivous

Ammattitaitoisen jäljen lisäksi pidämme tärkeänä, että työmaamme jätetään siistiin kuntoon eli huolehdimme kaikki aiheuttamamme jätteet pois.

Laatoitustyöt ja asennukset Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Hämeenlinnassa, Tampereella ja monessa muussa kaupungissa.

Etsitkö luotettavaa kumppania laatoitukseen? Etsintäsi on päättynyt! Me olemme täällä tarjotaksemme sinulle ammattitaitoiset ja tyylikkäät ratkaisut kohteeseesi.

Miksi luottaa meihin laatoituksessa? Syitä on useita. Ensinnäkin, meillä on vuosien kokemus monien eri laattatyyppien asentamisesta, joten voit luottaa siihen, että työmme tehdään laadukkaasti ja kestävästi. Käytämme ainoastaan parhaita materiaaleja.

Toiseksi, tyylikkyys on meille tärkeää. Laatoitus eri tiloissa on erinomainen valinta, kun halutaan luoda moderni ja elegantti ilme kotiin tai yritystilaan. Ne tarjoavat pinnan, joka luo vaikutelman tilan suuremmasta koosta ja avaruudesta. Valittavanasi on lukemattomia värejä ja kuoseja, joten voit räätälöidä suurlaattasi juuri omien mieltymystesi mukaan.

Kun valitset meidät suurlaattojen asennustöihin, saat siis luotettavan kumppanin, joka ymmärtää tyylikkyyden merkityksen.

Laatoitustyöt eri tiloissa

Laatoitus on suosittu ja monipuolinen tapa viimeistellä erilaisia tiloja kodissa. Eri huoneissa on kuitenkin erilaisia tarpeita ja haasteita, jotka tulisi ottaa huomioon laatoitusta suunnitellessa.

Yleiset huomioitavat asiat:
  1. Alustan valmistelu: Riippumatta siitä, mihin tilaan laatoitat, hyvä alustan valmistelu on ensiarvoisen tärkeää. Alusta tulisi olla tasainen, kuiva ja puhdas. Tarvittaessa käytetään tasoitus- ja pohjustusaineita.
  2. Laattatyypin valinta: Laattoja on monenlaisia, ja niiden valinta riippuu tilan tarkoituksesta ja estetiikasta. Esimerkiksi keittiössä voi olla järkevää valita helppohoitoisia, tahrankestäviä laattoja, kun taas olohuoneessa voi keskittyä enemmän ulkonäköön
  3. Saumojen huolto: Saumat ovat tärkeä osa laatoitusta, ja niiden asianmukainen huolto on välttämätöntä. Käytä laattasaumalaastia ja varmista, että saumat ovat tiiviit ja kestävät.

 

Keittiö:

Keittiö on usein alttiina kosteudelle, rasvalle ja ruoan roiskeille. Valitse siksi laattamateriaali, joka on helppo puhdistaa ja kestää kulutusta.

Keittiön lattialaatoituksessa on hyvä käyttää liukuesteominaisuuksia, etenkin jos alueella liikutaan paljon.

Kylpyhuone:

Kylpyhuone on tyypillinen märkätila, joten vesieristys on kriittinen. Käytä vesitiiviitä laattoja ja hyvää vesieristystä.

Valitse liukuesteominaisuuksilla varustettuja lattialaattoja kylpyhuoneeseen turvallisuuden vuoksi.

Muut kodin huoneet:

Muihin huoneisiin, kuten olohuoneeseen, makuuhuoneeseen ja eteiseen, voi valita laattoja, jotka korostavat tilan estetiikkaa ja tyyliä.

Käytä huoneen tarkoitukseen sopivia laattakokoja ja -materiaaleja. Esimerkiksi olohuoneessa suuret laatat voivat luoda avaran vaikutelman.

Laatoitus voi olla upea ja kestävä ratkaisu eri tiloissa, kunhan otetaan huomioon tilan tarpeet ja huolletaan laattapinta asianmukaisesti.

Laatoitustyöt Hämeenlinna, Hattula

Rakvil Group on Hämeenlinnalainen sisäremontteihin erikoistunut yritys. Me autamme sinua sisäremontissasi.

Remontti suunnitteilla?

Voit pyytää meidät ilmaiselle kartoituskäynnille soittamalla tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.