Kosteusmittaukset ja rakenteiden kuivaus

Mittaukset ja kuivaustyöt samasta osoitteesta

Olemme erikoistuneet ammattitaitoisiin rakenteiden kuivauksiin Uudenmaan ja Kanta-Hämeen alueella. Tarjoamme laadukasta palvelua, joka perustuu vankkaan osaamiseemme ja huippuluokan kalustoon.

Kosteusmittaukset ovat olennainen osa toimintaamme. Ne suoritetaan niin kosteusvaurioepäilyjen yhteydessä kuin myös uudiskohteiden rakennusvaiheessa. Kosteusmittaukset auttavat havaitsemaan mahdolliset ongelmat varhaisessa vaiheessa ja varmistavat, että rakenteet pysyvät kuivina ja turvallisina.


Rakennusaikainen kosteudenhallinta on yksi palveluistamme, joka auttaa varmistamaan, että rakennusprosessi sujuu suunnitellusti ja että rakenteet ovat kuivat ja pinnoitettavissa oikea-aikaisesti. Tämä on ratkaisevan tärkeää lopullisen laadun ja kestävyyden kannalta.


Näin remonttisi etenee

1. kartoituskäynti

Kartoituskäynnillä kartoitamme kanssasi remontin yksityiskohdat. Määrittelemme yhdessä kestävät ja tiloihisi soveltuvat katemateriaalit, jotta remontti on loppuun asti mietitty.

2. Tarjous

Annamme tarjouksen remontistasi, johon kirjaamme yhdessä sovitut asiat urakasta. Remontin hinta on tärkeä asia, mutta vielä tärkeämpää on valita oikeat ratkaisut, jotka toteutetaan ammattitaitoisesti alusta loppuun.

3. Toteutus

Toteutamme remontin ammattitaitoisesti aikataulussa pysyen.

4. siivous

Ammattitaitoisen jäljen lisäksi pidämme tärkeänä, että työmaamme jätetään siistiin kuntoon eli huolehdimme kaikki aiheuttamamme jätteet pois.

Remontti suunnitteilla?

Voit pyytää meidät ilmaiselle kartoituskäynnille soittamalla tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.