Remontit

Suuret ja pienet, satojen kohteiden kokemuksella. Oli kyseessä sitten huoneistoremontti, kylpyhuoneremontti tai vaikkapa omakotitalon kokonaisvaltainen remontti, niin me autamme sinua mielellämme. Satojen remonttikohteiden kokemuksella pystymme takaaman laadukkaan lopputuloksen.

Pientä pintaremonttia vai kattava huoneistoremontti?

Rakvililta luonnistuu myös monet muut remontit ja saneeraukset, niin sisällä kuin ulkona. Kysy lisää pienistä pintaremonteista, suurista huoneistoremonteista, kattavista sauna- ja kylpyhuoneremonteista sekä osaavista maalaus- ja tasoitetöistä lisää. Toteutamme niin sisä- kuin ulkomaalaukset, erikoismaalaukset ja erilaiset tasoitetyöt kokemuksella. Toiveidesi mukainen toteutus ja ammattimainen viimeistely takaa laadukkaan lopputuloksen. Palvelemme niin yrityksiä, taloyhtiöitä kuin yksityisasiakkaita

Valkoinen Cosentino laatta, kylpyhuoneremontti, mustat suihkusetit, Unidrain kaivo, Saippuakotelo

Remontit

Toteutamme kaikenlaisten kohteiden remontit vuosikymmenten kokemuksella.

Toiveidesi mukainen toteutus ja ammattimainen viimeistely takaa laadukkaan lopputuloksen. Palvelemme niin yrityksiä, taloyhtiöitä kuin yksityisasiakkaita.

Huoneistoremontit

Kokonaisvaltainen huoneistoremontti joko uuden asunnon ostamisen yhteydessä tai vanhaa asuntoa päivittäessä on asia, johon me Rakvililla voimme sanoa erikoistuneemme. Huoneistoremontti sujuu kanssamme ilman ylimääräistä hässäkkää ja stressiä

Sisämaalaukset

Uusi ilme kotiin ja jokaiseen tilaan! Toteutamme kaikki sisämaalaustyöt seinä- ja kattopintojen maalauksista aina ikkunapuitteiden ja karmien maalaukseen. Halutessasi irrotamme vanhat tapetit ja hilseilevät maalit ja teemme muut pohjatyöt, sekä tasoitukset.

Sisätasoitetyöt

Tasoitetyöt on hyvä jättää ammattilaiselle, jotta haluttu lopputulos saavutetaan. Sisäpinnat kaipaavat usein pohjatyötä, ennenkuin niitä aletaan maalata tai tapetoida. Meidän kauttamme saat tasaiset pinnat nopeasti, sekä joustavalla aikataululla.

Tapetoinnit

Ammattimiehen käsissä kuviokohdistettavat tapetit nousevat seinälle helposti ja vaivattomasti, jälki on siistiä ja lopputulos toivotunlainen! Asennamme kaikki tapetit ja halutessasi teemme pohjatyöt tapetoitaville pinnoille.

Ulkomaalaukset

Vuosia ja säävaihteluja nähneet puuverhoillut julkisivut, piharakennukset ja aidat sekä terassit saavat täysin uuden ilmeen uuden maalikerroksen myötä. Uusi ja suojaava maalipinta tuo lisävuosia kaikille puurakenteille.

Näin remonttisi etenee

1. kartoituskäynti

Kartoituskäynnillä kartoitamme kanssasi remontin yksityiskohdat. Määrittelemme yhdessä kestävät ja tiloihisi soveltuvat katemateriaalit, jotta remontti on loppuun asti mietitty.

2. Tarjous

Annamme tarjouksen remontistasi, johon kirjaamme yhdessä sovitut asiat urakasta. Remontin hinta on tärkeä asia, mutta vielä tärkeämpää on valita oikeat ratkaisut, jotka toteutetaan ammattitaitoisesti alusta loppuun.

3. Toteutus

Toteutamme remontin ammattitaitoisesti aikataulussa pysyen.

4. siivous

Ammattitaitoisen jäljen lisäksi pidämme tärkeänä, että työmaamme jätetään siistiin kuntoon eli huolehdimme kaikki aiheuttamamme jätteet pois.

Remontti suunnitteilla?

Voit pyytää meidät ilmaiselle kartoituskäynnille soittamalla tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.