Cosentino tuotteet

Cosentinon tuotteet asennettuna tai ilman! Halusit sitten tilata meiltä pelkästään Cosentinon tuotteet tai remontin niiden lisäksi, autamme sinua mielellämme toteuttamaan ja suunnittelemaan unelmiesi remontin.

Cosentino tuotteiden myynti & asennus​

Jälleenmyymme ylpeydellä espanjalaisen sisustussuunnittelu- ja arkkitehtuurialan perheyritys Cosentinon korkealaatuisia sisustuspintamateriaaleja, kuten Silestone©, Dekton©, Sensa© ja Natural Stone©. Kun tahdot kylpyhuoneeseesi välimerellistä tyyliä ja klassista laatua asiantuntevalla asennuksella, ota meihin yhteyttä ja tiedustele rohkeasti lisää. Cosentino tuotteet unelmiesi kotiin asennettuna tai ilman! Saat kauttamme cosentinon Dekton laatat alkaen 82€/m2. Laskettu hinta sisältää mittauksen ja toimituksen työmaalle. Jokaisesta projektista räätälöimme henkilökohtaisen tarjouksen!

Valkoinen Cosentino laatta, kylpyhuoneremontti, mustat suihkusetit, Unidrain kaivo, Saippuakotelo

Cosentino laatat asennettuna haluamaasi tilaan! 

 

Toteutamme kaikenlaisten pintojen ja tilojen laatoitustyöt ammattitaidolla. Olemme vuosien varrella toteuttaneet mm. lattia-, seinä-, kylpyhuone- ja takkalaatoituksia mitä erilaisimmissa kohteissa. Voimme tarvittaessa auttaa oikeanlaisen laatan valinnassa, markkinoilla on kattava määrä erilaisia väri ja koko vaihtoehtoja, joten annamme mielellämme vinkkejä valintaan.

Kiinnostuisto laatoista? Voit myös tilata pelkät laatat meiltä!

Useita eri paksuuksia ja kokoja

Laattoja on tarjolla eri kokoisena ja eri paksuisena. Esimerkkikokoja: 71x71cm, 142x71cm, 142x142cm, 159x71cm, 159x142cm, 142x79cm, 142x106cm, 106x71cm ja 320x144cm

Useita eri värivaihtoehtoja

Cosentinon laattojen värimaailmasta löytyy jokaiselle jotakin mieluisaa. Eri tyyleistä löytyy aina luonnonmukaisen marmorin kaltaisista teollisiin ja metallisiin kuin myös yksisävyisiin laattoihin.

Täydellinen materiaali suurille pinnoille

Suuri koko ja suurenmoiset ominaisuudet. Suurten, jopa 320 × 144 cm kokoisten laattojen ansiosta Dekton tarjoaa rajattomasti suunnittelumahdollisuuksia kaikissa käyttökohteissa – keittiöissä, kylpyhuoneissa, seinäpäällysteenä, lattialaatoituksena ja julkisivumateriaalina.

Silestone

Silestone valmistetaan yli 90-prosenttisesti luonnonkvartsista. Silestone on täydellinen valinta sisätiloihin ja sitä on saatavilla yli 80 eri värillä ja pintarakenteella.

Dekton

Dekton on Cosentinon uusi äärimmäisen tiivis materiaali. Materiaali valmistetaan posliinista, lasista ja kvartsista. Äärimmäisen alhaisen huokoisuutensa ansiosta se on monipuolinen ja erittäin kestävä materiaali.

Natural stone

Cosentinolta löytyy laaja valikoima luonnonkiviä, kuten liuskekiviä, basaltteja, brasilialaisia graniitteja ja travertiineja. Tule tutustumaan väri- ja pintavalikoimaamme.

Näin remonttisi etenee

1. kartoituskäynti

Kartoituskäynnillä kartoitamme kanssasi remontin yksityiskohdat. Määrittelemme yhdessä kestävät ja tiloihisi soveltuvat katemateriaalit, jotta remontti on loppuun asti mietitty.

2. Tarjous

Annamme tarjouksen remontistasi, johon kirjaamme yhdessä sovitut asiat urakasta. Remontin hinta on tärkeä asia, mutta vielä tärkeämpää on valita oikeat ratkaisut, jotka toteutetaan ammattitaitoisesti alusta loppuun.

3. Toteutus

Toteutamme remontin ammattitaitoisesti aikataulussa pysyen.

4. siivous

Ammattitaitoisen jäljen lisäksi pidämme tärkeänä, että työmaamme jätetään siistiin kuntoon eli huolehdimme kaikki aiheuttamamme jätteet pois.

Remontti suunnitteilla?

Voit pyytää meidät ilmaiselle kartoituskäynnille soittamalla tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.