Maalaus- ja tasoitetyöt

Tiedustelut ja työtilaukset

Maalaus- ja tasoitetyöt Hattulasta

Paras lopputulos syntyy hyvästä pohjatyöstä – ammattilaisen käden jälkeen voit aina luottaa!

Remonttipalvelu Rakvil Oy toteuttaa maalaus- ja tasoitetyöt ammattitaidolla. Kun pohjatyöt tehdään kunnolla, oikein menetelmien sekä soveltuvilla materiaaleilla ja aineilla, syntyy kestävä ja näyttävä lopputulos. Saat tasoitetyömme ja maalauspalvelumme mm. Hattulan, Hämeenlinnan, Riihimäen, Järvenpään, Tuusulan, Vantaan, Espoon ja Helsingin alueelle.

Miten tilaat osaavan pintakäsittelijän?

Soita numeroon 040 550 7057 tai laita viestiä.

Pyydä meidät ilmaiselle arviointikäynnille, siten saat parhaiten tietoa siitä, miten ja millaisin kustannuksin maalaus- ja tasoitetyöt toteutuisivat kohteessasi.

 

Pientä pintaremonttia vai kattava huoneistoremontti?

Vastaanotamme mielellämme kaikenkokoisia pintaremontteja, taivumme niin pieniin kuin suuriinkin toteutuksiin työtä kaihtamatta. Kun toiveena ovat esimerkiksi sisäkaton maalaus tai jopa koko huoneiston maalaustyöt, olethan yhteydessä.

Toteutamme niin sisä- kuin ulkomaalaukset, erikoismaalaukset ja erilaiset tasoitetyöt kokemuksella. Toiveidesi mukainen toteutus ja ammattimainen viimeistely takaa laadukkaan lopputuloksen.

Palvelemme niin yrityksiä, taloyhtiöitä kuin yksityisasiakkaita.

 

Sisämaalaukset

Uusi ilme kotiin ja jokaiseen tilaan!

Toteutamme kaikki sisämaalaustyöt seinä- ja kattopintojen maalauksista aina ikkunapuitteiden ja karmien maalaukseen. Halutessasi irrotamme vanhat tapetit ja hilseilevät maalit ja teemme muut pohjatyöt, sekä tasoitukset.

 

Sisätasoitetyöt

Tasoitetyöt on hyvä jättää ammattilaiselle, jotta haluttu lopputulos saavutetaan. Sisäpinnat kaipaavat usein pohjatyötä, ennenkuin niitä aletaan maalata tai tapetoida. Meidän kauttamme saat tasaiset pinnat nopeasti, sekä joustavalla aikataululla.

Tapetoinnit

Ammattimiehen käsissä kuviokohdistettavat tapetit nousevat seinälle helposti ja vaivattomasti, jälki on siistiä ja lopputulos toivotunlainen! Asennamme kaikki tapetit ja halutessasi teemme pohjatyöt tapetoitaville pinnoille.

Ulkomaalaukset

Vuosia ja säävaihteluja nähneet puuverhoillut julkisivut, piharakennukset ja aidat sekä terassit saavat täysin uuden ilmeen uuden maalikerroksen myötä. Uusi ja suojaava maalipinta tuo lisävuosia kaikille puurakenteille.

Tasoitetyöt ja rappaukset

Rappaamme ja tasoitamme omakotitalojen harkko- ja tiilipinnat niin uudiskohteissa, kuin saneerattavissa kiinteistöissä. Rappaamme myös kivijalat ja sokkelit, sekä korjaamme vanhan rappauspinnan halkeamat kokemuksella. Kysy myös tulisijojen rappausta!

Ota yhteyttä

MONIPUOLISET REMONTTIPALVELUT

Hattulasta Kanta-Hämeen ja Uudenmaan alueelle

Rakennusliike Rakvil Oy toteuttaa rakennus- ja remonttitoiveet asiakkaan tarpeen mukaan. Kysyttyjä palveluitamme ovat mm. huoneistoremontit, sauna- ja kylpyhuoneremontit sekä maalaus- ja tasoitetyöt. Kysy lisää!

Jari Vilmunen
Puh. 040 550 7057
rakviloy@gmail.com

Y-tunnus: 2449233-7

VTT:n sertifikaattinumero
VTT-C-7517-23-11

Kiinnostuitko palveluista? Lähetä viesti!

Rakvil Oy

Nikkarinkuja 5
13720 Parola
+358 40 550 7057
rakviloy@gmail.com