Maalaus- ja tasoitetyöt Hattulasta

Paras lopputulos syntyy hyvästä pohjatyöstä – ammattilaisen käden jälkeen voit aina luottaa!

Remonttipalvelu Rakvil Oy toteuttaa maalaus- ja tasoitetyöt ammattitaidolla. Kun pohjatyöt tehdään kunnolla, oikein menetelmien sekä soveltuvilla materiaaleilla ja aineilla, syntyy kestävä ja näyttävä lopputulos. Saat tasoitetyömme ja maalauspalvelumme mm. Hattulan, Hämeenlinnan, Riihimäen, Järvenpään, Tuusulan, Vantaan, Espoon ja Helsingin alueelle – pyydä kohteestasi tarjous!

Miten tilaat osaavan pintakäsittelijän?

Soita numeroon 040 550 7057 tai laita viestiä.

Pyydä meidät ilmaiselle arviointikäynnille, siten saat parhaiten tietoa siitä, miten ja millaisin kustannuksin maalaus- ja tasoitetyöt toteutuisivat kohteessasi.

Pientä pintaremonttia vai kattava huoneistoremontti?

Vastaanotamme mielellämme kaikenkokoisia pintaremontteja, taivumme niin pieniin kuin suuriinkin toteutuksiin työtä kaihtamatta. Kun toiveena ovat esimerkiksi sisäkaton maalaus tai jopa koko huoneiston maalaustyöt, olethan yhteydessä.

Pyydä tarjous!

Remontti- ja rakennuspalvelu Rakvil Oy toteuttaa maalaus- ja tasoitetyöt ammattitaidolla. Soita tai lähetä viestiä, niin voimme antaa tarkan tarjouspyynnön kohteestasi aikatauluineen. Teemme maalaus- ja tasoitetyöt Hattulasta laajalti Kanta-Hämeen ja Helsingin seudulle.

Katso yhteystietomme tästä!