Kylpyhuoneremontit

Käyttämällä hyödyksesi ensiluokkaisia materiaaleja ja ammattimaista tekijää, nostat kylpyhuoneesi aivan uudelle tasolle. Me Rakvililla autamme sinua tässä osaavin käsin ja erittäin mielellämme – omistautumalla ja sitoutumalla parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen!

Satojen kylpyhuoneiden kokemuksella

Kun harkinnassasi on kylpyhuoneremontit, ota meihin yhteyttä. Kylpyhuone on valtavan paljon kaikkea muutakin, kuin vain pelkkä tila. Se on yksi tärkeimmistä huoneista kodissa, joten sen estetiikkaan, toimivuuteen ja viihtyvyyteen kannattaa todellakin panostaa. Hyvä kylpyhuone yhdistää tyylin ja tarkoituksen. Hanki laadukas kylpyhuoneremontti nii varmistat, että kylpyhuone täyttää juuri sinun kaikki odotuksesi, palvelemalla tarkoitustaan ja miellyttämällä myös silmää.

Valkoinen Cosentino laatta, kylpyhuoneremontti, mustat suihkusetit, Unidrain kaivo, Saippuakotelo

Cosentino laatat asennettuna haluamaasi tilaan! 

 

Toteutamme kaikenlaisten pintojen ja tilojen laatoitustyöt ammattitaidolla. Olemme vuosien varrella toteuttaneet mm. lattia-, seinä-, kylpyhuone- ja takkalaatoituksia mitä erilaisimmissa kohteissa. Voimme tarvittaessa auttaa oikeanlaisen laatan valinnassa, markkinoilla on kattava määrä erilaisia väri ja koko vaihtoehtoja, joten annamme mielellämme vinkkejä valintaan.

Kiinnostuisto laatoista? Voit myös tilata pelkät laatat meiltä!

Useita eri paksuuksia ja kokoja

Laattoja on tarjolla eri kokoisena ja eri paksuisena. Esimerkkikokoja: 71x71cm, 142x71cm, 142x142cm, 159x71cm, 159x142cm, 142x79cm, 142x106cm, 106x71cm ja 320x144cm

Useita eri värivaihtoehtoja

Cosentinon laattojen värimaailmasta löytyy jokaiselle jotakin mieluisaa. Eri tyyleistä löytyy aina luonnonmukaisen marmorin kaltaisista teollisiin ja metallisiin kuin myös yksisävyisiin laattoihin.

Täydellinen materiaali suurille pinnoille

Suuri koko ja suurenmoiset ominaisuudet. Suurten, jopa 320 × 144 cm kokoisten laattojen ansiosta Dekton tarjoaa rajattomasti suunnittelumahdollisuuksia kaikissa käyttökohteissa – keittiöissä, kylpyhuoneissa, seinäpäällysteenä, lattialaatoituksena ja julkisivumateriaalina.

Silestone

Silestone valmistetaan yli 90-prosenttisesti luonnonkvartsista. Silestone on täydellinen valinta sisätiloihin ja sitä on saatavilla yli 80 eri värillä ja pintarakenteella.

Dekton

Dekton on Cosentinon uusi äärimmäisen tiivis materiaali. Materiaali valmistetaan posliinista, lasista ja kvartsista. Äärimmäisen alhaisen huokoisuutensa ansiosta se on monipuolinen ja erittäin kestävä materiaali.

Natural stone

Cosentinolta löytyy laaja valikoima luonnonkiviä, kuten liuskekiviä, basaltteja, brasilialaisia graniitteja ja travertiineja. Tule tutustumaan väri- ja pintavalikoimaamme.

Näin remonttisi etenee

1. kartoituskäynti

Kartoituskäynnillä kartoitamme kanssasi remontin yksityiskohdat. Määrittelemme yhdessä kestävät ja tiloihisi soveltuvat katemateriaalit, jotta remontti on loppuun asti mietitty.

2. Tarjous

Annamme tarjouksen remontistasi, johon kirjaamme yhdessä sovitut asiat urakasta. Remontin hinta on tärkeä asia, mutta vielä tärkeämpää on valita oikeat ratkaisut, jotka toteutetaan ammattitaitoisesti alusta loppuun.

3. Toteutus

Toteutamme remontin ammattitaitoisesti aikataulussa pysyen.

4. siivous

Ammattitaitoisen jäljen lisäksi pidämme tärkeänä, että työmaamme jätetään siistiin kuntoon eli huolehdimme kaikki aiheuttamamme jätteet pois.

Remontti suunnitteilla?

Voit pyytää meidät ilmaiselle kartoituskäynnille soittamalla tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.