Huoneistoremontti

Tiedustelut ja työtilaukset

Huoneistoremontti Hattulasta

Pienet ehostukset sekä laajemmat koko asunnon uudistumiset

Ovatko seinät ja katto kellastuneet? Vaikuttaako lattia kovia kokeneelta? Piristäisivätkö uudet välitilan laatat keittiötä? Rakvil Oy toteuttaa huoneistoremontteja asiakkaan tarpeen mukaan mm. Hattulan, Hämeenlinnan, Riihimäen, Järvenpään, Tuusulan, Vantaan, Espoon ja Helsingin alueella.

Remontti avaimet käteen -periaatteella

Teemme huoneistoremontteja yksityisille ja yrityksille laidasta laitaan avaimet käteen -periaatteella. Autamme huoneistoremontin suunnittelussa ja neuvomme asiakkaita kaikissa remonttiasioissa. Hoidamme työt remontin suunnittelusta ja vanhojen rakenteiden purusta viimeistelyyn ja loppusiivoukseen asti.

Huoneistoremontti

Kokonaisvaltainen huoneistoremontti joko uuden asunnon ostamisen yhteydessä tai vanhaa asuntoa päivittäessä on asia, johon me Rakvililla voimme sanoa erikoistuneemme. Huoneistoremontti sujuu kanssamme ilman ylimääräistä hässäkkää ja stressiä. Sinun ei tarvitse pitää huolta monen eri urakoitsijan kontaktoinnista, sillä pystymme toimittamaan kaikki sisärakennustyöt, lvi- ja sähkötyöt oman tiimimme voimin.

Remontin huolellinen suunnittelu kannattaa

Kun harkitset huoneistoremonttia, ota meihin yhteyttä. Tulemme käymään kohteessa – maksutta. Käymme kanssasi läpi saneerattavan tilan ja tilaan halutut muutokset. Saat meiltä myös ehdotuksia ja asiantuntevaa konsultointia remontin suunnittelussa. Remontin huolellinen suunnittelu säästää projektin edetessä rahaa ja vaivaa, joten suunnittelu kannattaa toteuttaa ammattitaitoisen remonttifirman kanssa.

Laadukkaasti laatoittaen

Toteutamme kaikenlaisten pintojen ja tilojen laatoitustyöt ammattitaidolla. Olemme vuosien varrella toteuttaneet mm. lattia-, seinä-, kylpyhuone- ja takkalaatoituksia mitä erilaisimmissa kohteissa. Voimme tarvittaessa auttaa oikeanlaisen laatan valinnassa, markkinoilla on kattava määrä erilaisia väri ja koko vaihtoehtoja, joten annamme mielellämme vinkkejä valintaan.

Toteutamme yleisimmin huoneistoremontin yhteydessä:

  • Maalaustyöt
  • Tasoitetyöt
  • Lattian uusiminen
  • Pintojen maalaustyöt
  • Sähköistykset
  • Putkityöt
  • Laatoitustyöt

Projektin eteneminen

l

Vaihe 1. Suunnittelu

Tulemme ilmaiselle kartoituskäynnille ja suunnittelemme yhdessä remontin kulun, sekä tarpeen vaatiessa voimme katsoa rahoitusvaihtoehdot kuntoon.

Vaihe 2. Valmistelu

Aikataulujen sopiminen, urakkalaskenta, työn valmistelu.

Vaihe 3. Työn toteutus

Suoritetaan sovittu työ pysyen sovitussa aikataulussa.
Z

Vaihe 4. Valmista

Jälkien siivous, työn tarkistuttaminen asiakkaalla, sekä kädenpuristus onnistuneesta työstä.

Ota yhteyttä

MONIPUOLISET REMONTTIPALVELUT

Hattulasta Kanta-Hämeen ja Uudenmaan alueelle

Rakennusliike Rakvil Oy toteuttaa rakennus- ja remonttitoiveet asiakkaan tarpeen mukaan. Kysyttyjä palveluitamme ovat mm. huoneistoremontit, sauna- ja kylpyhuoneremontit sekä maalaus- ja tasoitetyöt. Kysy lisää!

Jari Vilmunen
Puh. 040 550 7057
rakviloy@gmail.com

Y-tunnus: 2449233-7

VTT:n sertifikaattinumero
VTT-C-7517-23-11

Kiinnostuitko palveluista? Lähetä viesti!

Rakvil Oy

Nikkarinkuja 5
13720 Parola
+358 40 550 7057
rakviloy@gmail.com